21000 безкоштовних авіаквитків для вчителів дарує Qatar Airways

Пропозицією можна скористатися до 7 жовтня. Українські вчителі теж в ділі! 

Головне: 

  • найкраща авіакомпанія світу Qatar Airways дарує авіаквитки з безкоштовним тарифом для 21 000 вчителів. Зокрема українських.
  • мова йде про квиток економкласу з безкоштовним тарифом до одного з напрямків авіакомпанії по всьому світу.
  • окрім того, переможці отримають знижку -50% від тарифу на наступний переліт з авіакомпанією Qatar Airways; цією пропозицією можуть скористатися також друзі або рідні.
  • як це працює – ви реєструєтесь, якщо виграєте – отримуєте промокод, він дає можливість забронювати квитки. Зробити це треба до 1 листопада, діє на подорожі до 30 вересня 2021-го.
  • доплатити потрібно лише податки та збори – це десь 5-10% від вартості квитки. Тобто на Балі можна злітати за 1500 грн, у Сідней – за 3000 грн.

Зареєструватися треба на офіційній сторінці. Результати визначатимуть щодня о 4 ранку за київським часом в період з 5 по 7 жовтня включно. РАДИМО ВІДПРАВЛЯТИ ЗАЯВКИ БУКВАЛЬНО ОДРАЗУ – ТОБТО О 4 РАНКУ. 

Хто може взяти участь: ця спеціальна пропозиція доступна виключно лише для вчителів шкіл. Перелік спеціалізації вчителів обмежується наступним списком: вчитель, спеціаліст у навчальному закладі без спеціальної вищої освіти,  асистент вчителя та вчитель на заміну, спеціаліст навчального закладу з інклюзивності та адаптації; викладач-репетитор, зайнятий в навчальному закладі, класний керівник; вчитель початкової школи, шкільний психолог; вчитель початкових класів, вчитель середньої школи, вчитель англійської мови як іноземної; вчитель в сфері спеціальної освіти; помічник викладача, викладач/інструктор професійно-технічної освіти (ПТО), практик/вчитель, який займається підготовкою дітей дошкільного та раннього віку та зайнятий у школі;  лаборант/працівник служби технічної підтримки в навчальному закладі.

Які документи потрібно буде надати вчителям при посадці на рейс?

  • Офіційний лист (довідку з місця роботи) – оригінал, підтверджуючий працевлаштування в навчальному закладі, оформлений на офіційному бланку школи та завірений печаткою  навчального закладу та підписом керівника.
  • Оригінал посвідчення працівника про працевлаштування з ідентифікаційним номером (Employment ID)
  • Серія та номер диплому / свідоцтва про професійну освіту –  серія та номер документу про вищу освіту або документу про професійну перепідготовку із зазначенням одержаної кваліфікації, виданого вищим навчальним закладом  або реєстраційний номер свідоцтва, виданого компетентним органом з питань освіти (Educational Board Registration number).

схожі